Rólunk

-

Miért könyv?

Sok helyről hallani, hogy a gyermekek egyre kevesebbet olvasnak. Pedig ez nem a teljes igazság. A felnőttek is egyre kevesebbet olvasnak. Pedig az olvasás fontos, az olvasásra nevelés, közös felelősségünk.

Az olvasó ember, az a válaszokat kereső ember. Az olvasó ember, az összefüggéseket látó ember. Az olvasó ember, a gondolkodó ember. Így is hívjuk magunkat Homo sapiens (értelmes ember).

Tehát megszerettetni, vagy közelebb hozni az olvasást, az olvasás élményét, életre szóló és különlegesen értékes ajándék.

Miért színező?

Az olvasás mellett az alkotás öröme is mélyíti az élményt. Az Ezüstkönyvnél lehetőség van arra, hogy ebben a folyamatban is részt vegyen a megajándékozott. Az egyszerű vonalrajzokat számtalan részlettel egészítheti ki. Azt szeretnénk, hogy öltöztesse fel a saját fantáziájával a történetet, színezze ki kedvére a könyv belsejét.
Nem utolsó sorban, a könyvvel, a történettel és így, az olvasással töltött idő is növekszik, ha kedvére színezhet, rajzolhat a gyermek.

Az alkotók, akik az Ezüstkönyvem mögött állnak

Szabó Bence

az Ezüstkönyvem tulajdonosa

Olyan könyvet akartam a gyermekek kezébe adni, amit biztosan szívesen olvasnak. Az Ezüstkönyvem megalkotásánál ez volt a fő motivációm. Gyerekkoromban szívesen olvastam volna olyan lebilincselő történeteket, mint amilyeneket Attila írt, arról nem is beszélve, hogy imádtam volna, hogy rólam szól az egész mese.

Az illusztrációk pedig egyszerűen nagyszerűek, imádom Bence stílusát. Nagyon jól kiragad egy-egy kulcs jelenetet a meséből.

Még annál is különlegesebb lett ez az egész, mint ahogy megálmodtam!
Villamosmérnökként pedig külön öröm, hogy felhasználjuk a modern technika lehetőségeit a klasszikus könyvnyomtatás mellett és így mindenkinek személyre szabott, egyedi ajándékot adhatunk a kezébe.

Kovács Attila

alias Holden Rose író, motivációs előadó

Különös kihívás elé állított az Ezüstkönyvem projekt. Gyermekkönyvek szerzőjeként különösen fontosnak tartom, hogy a történeteimbe könnyedén beleképzelhessék magukat az olvasóim. A szavakkal festett világokban mindig új kalandok várnak rájuk.

Az Ezüstkönyvekben viszont, nekem kellett az olvasó helyébe képzelnem magam. Azt kívánta tőlem a feladat, hogy végigmenjek egy olyan úton, amin majd a kedves olvasóim követhetnek engem. Ez egy egészen érdekes és újszerű gondolkodást kívánt tőlem. Fantasztikus kaland volt megírni ezeket a történeteket és azt remélem, megkapni és elolvasni is legalább ilyen élvezet lesz!

Tudj meg többet az Ezüstkönyvem írójáról!

Kulcsár Bence

motion graphic designer, megszállott örökmozgó

Szabadúszóként sokféle projekten dolgoztam már, de Bence ötletei mindig kilógnak a sorból, legyen szó az Our Storyról vagy az Ezüstkönyvemről. Mindkettő nagy kihívásnak bizonyult, de mégis nagyon kedves feladatnak találtam, hogy gyerekeknek szóló izgalmas kalandokat illusztráljak. A rajzok elkészítésénél arra törekedtem, hogy letisztult, de mégis élvezhető, könnyen színezhető grafikákat készítsek. Nagy örömmel töltött el, hogy ezzel én is hozzájárulhatok a mesék megelevenedéséhez, amit aztán végső soron majd a gyerekek fognak megtölteni élettel. Ami viszont biztos, hogy magamnak is beszerzek egy könyvet, mert ki ne szeretne főszereplő lenni egy kalandos történetben? Kor ide vagy oda, kevés idő van ahhoz, hogy felnőjünk. :)

Tudj meg többet az Ezüstkönyvem grafikusáról!

Elérhetőség

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress minket elérhetőségeink valamelyikén.

MEGKÖZELÍTÉS

Keve utca 19. szám előtt ingyenes parkolási lehetőség.

A panelház melletti átjáró egy belső udvarba vezet, ahol egy tábla mutatja az átvevő pontot.

TÖMEGKÖZLEKEDÉS

106-os busszal a Római úti lakótelep Varsa utca végállomásnál kell leszállni.

Az átvevőpont megközelítése a belső udvaron keresztül lehetséges.

1031 Budapest, Keve utca 19.
Irodánk bejárata a belső udvarban van.
Ha nem találnád irodánkat, hívj fel és kollegánk segítségedre lesz.
Nyitvatartás: hétfő-csütörtök 10:00 - 16:00-ig, péntek 10:00-14:00-ig
FONTOS: Irodánkban csak a webáruházon keresztül leadott rendeléseket tudjátok átvenni.

Biztos vagy benne?


Mégsem Igen